Kokkolan Rakkaus ja Runo Festival 3.-6.7.2017


Kesäisessä Kokkolassa voi jälleen nauttia lemmen hehkusta ja runouden voimasta, kun Kokkolan Rakkaus ja Runo Festival käynnistyy maanantaina 3.7. Nelipäiväisen festivaalin aikana luvassa on muun muassa toiverunoja, sykähdyttäviä musiikkiesityksiä ja sukellus burleskin viettelevään maailmaan.
 
 
Poimintoja ohjelmasta:

  • Tiistaina 4.7. klo 14-16 Vohvelikahvilan Matineassa runollisia esiintyjiä ja esityksiä.
  • Keskiviikkona 5.7. klo 19 Teatteri Iltatähdellä vierailee Oulun Ylioppilasteatterin ja Kinky Carnival Burlesquen yhteistyössä valmistama ”Kabaree Kalevala”. Suomi100-juhlavuoden tulkinta Kalevalasta nostaa teatterin, kabareen ja burlesquen keinoin esiin ja sankareiksi Kalevalan naishahmot Pohjolan valtiattaren Louhen johdolla. Liput 18 / 12 €. Lippuja esitykseen on alle 100 kappaletta – varaathan paikkasi ajoissa! (kulkurirunot@gmail.com / puh. 040 558 9995)
  • Torstaina 6.7. klo 14 festivaali huipentuu Eino Leinon päivän runon ja suven juhlaan Kokkola-salissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
  •  
    Lisätietoja: Kokkolan Rakkaus ja Runo Festival – Ohjelma ja yhteistyökumppanit

    Share

    Comments are closed.